Om oss

Om oss

Vi er en veldedig organisasjon som retter oss mot familier med dårlig råd, eller er i andre vanskelige livssituasjoner. Vi er avhengig av bidrag og støtte fra både private og næringsliv i Rana og omegn for og få dette til.

Det hele begynte med at Lederen Christine Nilsen-Aune la ut en melding på sin facebook profil om at hun ønsket å hjelpe en familie eller to som hadde det vanskelig økonomisk til jul med litt mat og gaver.
Responsen var enorm!
Med fantastiske snille og flotte mennesker som ville gjøre en forskjell ble det registrert organisasjon i begynnelsen av desember 2014.

Vi har etter den tid utviklet oss til å være en organisasjon som hjelper barnefamilier hele året og ikke kun i høytiden.
Det er mange «høytider» under ett år som kan være vanskelig før mange med store utgiftsposter. ( påske, 17 mai, ferie, jul før og nevne noen) hvor hovedfokus er jul og påske.
Vi hjelper barnefamilier med mat, klær og annet utstyr i Rana og omegn. Klær og utstyr samles inn via vår facebook gruppe «Hearts of Hope Mo i Rana».

Vårt fokus er at alle barn skal stille på lik linje med andre.
Ingen skal forskjellsbehandles!

Vi er en seriøs organisasjon, alle i styret har taushetsplikt og politiattest som kan fremvises ved behov.

​Vi jobber hardt for å bevare familienes anonymitet så derfor er det kun vi i styret som har tilgang til personopplysninger om familiene vi hjelper. Det er kun styret som har direktekontakt med dem.

​Frivillige hjelper til ved sortering, pakking og ved ulike arrangement. Så ønsker du og hjelpe er det bare og ta kontakt med oss. Vi trenger flere frivillige!

​Bidrag på konto handler vi inn mat og billig utstyr for som vi ikke får inn ved innsamlinger. Vi er veldig takknemlig for alle bidrag vi får, alle monner drar så gi gjerne ett bidrag på bankkonto, vipps eller paypal. Vi fører regnskap.

Alle bedrifter som støtter oss får sin logo publisert både i facebookgruppa og på vår hjemmeside. Kanskje din bedrift eller arbeidsplass vil støtte oss med gaver? Benytt dere da av vårt kontonr som står oppført på siden. Vi er også veldig takknemlige for sponsing av diverse produkter.

​I vår facebookgruppe deler vi mye av det som skjer, men til tider kan det være stille der. Men det betyr ikke at vi ikke jobber på å hjelper.

​Hvis du fortsatt har spørsmål er det bare å sende oss en mail.

Kontaktinformasjon